Esküvői fotózás Székesfehérváron és Fejér vármegyében

Székesfehérvár és Fejér vármegye mindig nagyon fontos helyszín volt az esküvői fotós karrieremben, mert a pályám elején valahogy úgy hozta a sors, hogy nagyon sok felkérést kaptam a környékről, majd ezen munkák után a párok többször továbbajánlották a nevemet, így azon találtam magam, hogy szinte a helyi esküvői fotósok között tartanak számon.
Esküvői fotózás Székesfehérváron és Fejér vármegyében

A szerencsés véletlen mellett annak is örülhettem, hogy Székesfehérvár és a környéke bővelkedik a szép esküvői helyszínekben, valamint az esküvői fotózásra alkalmas helyekben egyaránt. Székesfehérvár óvárosa magáért beszél, a Bory-vár egészen különös fotós helyszín, de nagyon szeretem esküvői fotós helyszínként használni a Velencei tavat, valamint természetesen a Martonvásári Brunszvik kastélyt is.

A hagyományos esküvők mellett egyre népszerűbbek a borvidéki esküvők is a környéken, hiszen mind a Móri borvidék, mind az Etyek-Budai borvidék rendelkezik olyan borászatokkal, akik képesek komplex esküvői szolgáltatásokat kínálni. Borrajongóként és egyben fotósként így újból rám talált a szerencse, hiszen a hobbim és a hivatásom összefonódott. A hatalmas, sokszor patinás borászati épületekben a legtöbb esetben meg lehet valósítani a beltéri esküvői fotózást, a szőlőültetvények pedig kiválóan alkalmasak a kültéri esküvői fotózás elvégzésére, mindeközben ezek a helyszínek a szertartások és a lakodalom megtartására is kiválóan alkalmasak.

Természetesen a borvidéki esküvőkön túl vállalom hagyományosnak mondható esküvők fotózását is, hiszen a munkáim többsége még mindig az ilyen esküvőkből tevődik össze. Hosszú esküvői fotós tapasztalatommal kifejezetten keresem az újdonságokat, állok elébe bármilyen kihívásnak.

Ugyan nem vagyok helybeli esküvői fotós, de van néhány érvem, ami miatt érdemes velem számolnod a székesfehérvári és a fejér vármegyei esküvői fotósok között:

  • Főállású esküvő fotós vagyok, ami annyit jelent, hogy minden időmet a hivatásomnak tudom szentelni, így minden munkámat nagy alapossággal tudom elvégezni.

  • Fotográfus végzettséggel rendelkezem, így megalapozott a tudásom, amelyet azonban igyekszek folyamatosan továbbfejleszteni.

  • Csak esküvőt és portrét fotózom, igyekszem ezekben a fotós témákban kiteljesedni, és a legfontosabb apróságokat megtanulni.

  • Az eszközparkom tekintetében két dolog vezérel: egyrészt nagy teherbírású munkára tervezett eszközökkel dolgozom, másrészt kiemelt fontosságú számomra az elkészült fotók biztonsága, így minden fontos eszközből rendelkezek tartalékkal.

  • Nagyon szeretek a fotók utómunkájával foglalkozni, de az utómunkálatokra kreatív lehetőségként gondolok, nem mint egy eszközre, amely a hiányosságokat pótolja.

  • Hivatalosan, egyéni vállalkozóként végzem a feladatomat, számomra nagyon fontos, hogy legális és transzparens vállalkozást működtessek.

  • Magyarországon bárhol vállalok esküvői fotózást, mert nagyon szeretek változatos helyeken fotózni. Az utazásomért nem kérek kiszállási díjat, így az ajánlatom versenyképes lehet más székesfehérvári esküvői fotós kollégák ajánlataival.

Torzsa Lajos - esküvői fotós Székesfehérvár

Kapcsolódó cikkek

Esküvői fotózás Székesfehérváron és Fejér vármegyében

Esküvői fotózás Székesfehérváron és Fejér vármegyében

Székesfehérvár és Fejér vármegye mindig nagyon fontos helyszín volt az esküvői fotós karrieremben, mert a pályám elején valahogy úgy hozta a sors, hogy nagyon sok felkérést kaptam a környékről.