Melyek a legjobb varrógépek kezdőknek

Ha most kezded a varrást, talán kíváncsi vagy, melyek a legjobb varrógépek kezdőknek.
Melyek a legjobb varrógépek kezdőknek

Van néhány tényező, amit figyelembe kell vennie, mielőtt meghozza a végső döntését. Kezdők számára egy kis gép jó választás lehet. Egy olcsó géppel is kezdhet, ha nem tervezi, hogy teljes munkaidős varró karrierbe kezd. Ellenkező esetben egy nagy gép jobb választás lehet.

Ha Ön kezdő, és azt tervezi, hogy folytatja a varrást, érdemes befektetnie egy jobb minőségű gépbe. Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem vásárol túl sok extrával felszerelt gépet. A varrógépek kissé drágák lehetnek, ezért válasszon bölcsen. Az ár, a súly és a funkcionalitás legyen a fő szempont. Arra is ügyelnie kell, hogy ne költsön túl sokat, ha még csak most kezdi a pályafutását.

A kezdőknek való gépeknek sok funkcióval és sokféle öltéssel kell rendelkezniük. A kezdőbarát gépeknek tartalmazniuk kell egyenes öltést, cikk-cakk öltést, vakszegély öltést és gomblyuk öltést. Egyes modellek automatikus gomblyukmérettel rendelkeznek, ami hasznos, ha ruhadarabok varrását tervezi. Egy kezdőbarát gép felkeltheti a varrás iránti új szeretetet, és segíthet a kezdőnek megtanulni az alapokat. Nem biztos azonban, hogy szüksége van egy professzionális gép minden fejlett funkciójára.

Ha hímzést tervez ruházatra vagy más tárgyakra, érdemes beruházni egy olyan gépbe, amely rendelkezik hímzőfelülettel. A kezdők számára előnyös lehet a Brother LS-600-as gép, amely több öltéssel rendelkezik, mint amennyire a legtöbb kezdőnek szüksége lesz. Ez a gép drágább is, mint más modellek, de megéri, ha komolyabb hímzéseket tervez. Az ára miatt talán jobb választás, mint más gépek, de tartósan épített, és nagy igénybevételű anyagokkal is működik.

Ha még új a varrásban, akkor egy megfizethető árú, egyszerű és sok funkciót kínáló géppel érdemes kezdeni. A Janome számos lehetőséget kínál, az automatikus tűbefűzőtől kezdve az orsótartó funkcióig. Olyan gépet is találhat, amely képes kezelni a varrással kapcsolatos igényeit - a ruházattól kezdve a függönyökön át a vászonig. Ha még csak most kezdi, a Janome 4120QDC jó választás a kezdők számára.

Ha azt tervezi, hogy megtanul varrni, valószínűleg szüksége lesz egy hordozható gépre. Egy hordozható modell nem foglal sok helyet, de valószínűleg nagyobb projektekhez fogják használni. A mini varrógépek azonban tökéletesek kezdőknek. Egyesek könnyűek, míg mások kevesebb, mint 4 fontot nyomnak, és akkumulátorral vagy konnektorral működnek. Ha kevés pénzből gazdálkodik, érdemes megfontolni egy hordozható gépet, például a Haitral Mini hordozható varrógépet.

Egy másik népszerű megoldás a Singer M3300. Könnyű és hordozható, és számos alapfunkcióval rendelkezik, beleértve a beépített tűbefűzőt és a négylépéses gomblyukkészítőt. Egy oktató DVD-vel is fel van szerelve, amely elmagyarázza a gép használatát. A Singer M3300 az egyik legjobb varrógép kezdőknek, és még a Making The Cut című televíziós műsorban is szerepel. A piacon kapható legtöbb géppel ellentétben ez a gép kiváló öltésválasztékkal és extra funkciókkal rendelkezik megfizethető áron. Állítható öltésszélességgel és öltéshosszal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy testre szabhatja a kívánt öltéseket.

Kapcsolódó cikkek

Melyek a legjobb varrógépek kezdőknek

Melyek a legjobb varrógépek kezdőknek

Ha most kezded a varrást, talán kíváncsi vagy, melyek a legjobb varrógépek kezdőknek.